Magyar masszőzök

A magyar lányok híresen szépek. Épp ezért sok turista kifejezetten azzal a céllal érkezik az országba, hogy erről megbizonyosodjon. A magyar masszőzök szépségesek és tehetségesek, így ez nem is bonyolult küldetés.

Többféle lehetősége van a látogatónak, hogy szép magyar lányokkal találkozhasson. Akár az is elég, ha kimegy az utcára.

Akinek ez nem elég, az elmehet egy szórakozóhelyre, vagy egy masszázs szalonba, ahol magyar masszőzök közül választhat magának egy masszázs terapeutát.

A magyar masszázs szalonok között akad néhány, akik komolyan veszik a szolgáltatás minőségét, érdemes tehát közülük választani. Mert ha már felkeresünk egy ilyen helyet, és eltöltünk ott legalább egy órát, akkor érdemes arra is fókuszálni, hogy minőségi szolgáltatást kapjunk.

A Budapesti erotikus szalonok közül az egyik legjobb a Massage House.

Válogatottan szép, magyar masszőzök várják itt a vendégeket. A szalon kizárólag okleveles, gyakorlott lányokkal dolgozik.

A magyar masszőzök nagyon sokan vannak a piacon. Ezért nem olyan egyszerű megtalálni a megfelelőt. A lingam masszázs budapest színvonalas masszázs szolgáltatást kínál. 

Sokan sajnos gyenge minőségű szolgáltatás ajánlanak magas árakon. Ez leginkább az egyéni masszőzökre jellemző, hiszen az ő tudásukat senki nem ellenőrzi, főként az erotikus masszázs világában.

Ezért biztonságosabb döntés, ha valamelyik nívósabb szalont választjuk, ahol tudjuk, hogy a masszőz nem csak szép, hanem szakképzett is egyben.

A jó masszázshoz bizony szükséges a szaktudás. Anatómiai ismeretek nélkül akár még veszélyes is lehet egy masszázs program, hiszen ha a terapeuta rossz pontot nyom meg, kárt okozhat a vendégben.

Szintén nem árt, ha egészségügyi végzettsége is van egy masszőznek, mert ez esetben egy mozgásszervi problémával rendelkező vendéget is megfelelően tud kezelni.

A jó masszőz alap ismérvei a következők:

  1. Rendelkezik szakképesítéssel.
  2. Jól kommunikál a vendégeivel.
  3. Tiszta, igényes, ápolt.
  4. Kedves és szívélyes.
  5. Otthon van a pszichológiában is.

A szakképesítéssel kapcsolatban elmondtuk, hogy a kezelés biztonságossága érdekében fontos. Akár egy csúszka masszázs közben is könnyedén szerezhet sérüléseket bármely fél. 

A jó kommunikáció mindig fontos, amikor olyan munkakörben dolgozik valaki, ahol emberekkel kell kommunikálnia.

Az ápoltság nem lehet kérdés egy ilyen típusú szakma esetében. A masszőz és a vendég teste érintkezik egymással, ebből adódóan mindkét féltől elvárt a tisztaság.

A kedvesség azért fontos, mert aki masszíroztatni megy, az egy szolgáltatást vesz igénybe, fizet érte, és nyilván szeretné jól érezni magát. Ebbe pedig nem fér bele a masszőz rossz kedve, lehangoltsága, nem megfelelő stílusa.

A pszichológiai jártasság szintén minden olyan szakmában kulcsfontosságú eszköz, ahol emberekkel kell kommunikálni. Ezzel a tudással sokkal könnyebben szót ért a masszőz a vendéggel.

Általánosságban elmondható, hogy a magyar masszázs szalonokban jól képzett és igényes masszőzök dolgoznak, ezért aki még új kereső a magyar masszázs piacon, érdemes egy szalonnal kezdenie.

 

Legjobb lingam masszázs

lingam masszázs

A legjobb lingam masszázs fogalma kissé relatív. Ki szerint a legjobb? Az ilyen szubjektív fogalmak esetében a legokosabb, ha meghatározott szempontok alapján vizsgálódunk.

 Mitől lehet jó a lingam masszázs? Hamarosan kifejtjük.

 A lingam masszázsra ősi indiai gyógymódként is tekinthetünk. Már a Káma Szútrában is olvashattunk róla.

 A ligam masszázst sokkal több férfi veszi igénybe, mint ahány nő a jóni masszázst. A férfiak szívesen  kényeztettetik magukat, intim testrészüket pedig különösképp.

A férfiak az idők kezdetétől fogva szexuális beállítottságúak a nőkhöz képest. Míg a nők könnyedén kapcsolódnak mindenhez, ami lelki, spirituális, láthatatlan, addig a férfiak a elme által felfogható, fizikális, látható dolgokhoz vonzódnak jobban.

Ez persze általánosítás, mégis az esetek nagy többségében igaz.

 A lingam masszázs technikája adja a masszázsfajta lelkét, természetesen.

 Speciális fogások, csavarások, simítások találhatóak a szakirodalmakban.

Legkönnyebben mégis talán videók segítségével sajátítható el a technika. Ha saját tanára van valakinek, akkor biztosan jól fogja megtanulni a lépéseket.

A legjobb lingam masszázs akkor produkálható, ha megfelelően nyugodt környezetben történik.

 Akárhogyan is nézzük, ez „játék” az energiákkal. Ha közben megszólal a telefon, vagy bekopog valaki az ajtón, esetleg a kinti zajok szűrődnek be, az elronthat mindent.

 Ehhez a masszázshoz szükséges az intim kapcsolat a felek közt.

 Ha párkapcsolatban vagyunk, akkor ez nem is kérdés. De mi a helyzet akkor, ha egy masszázs szalonba látogatunk el?

Nos, egy jól képzett erotikus masszőz képes gondoskodni a teljes ellazulásról. Tehát nyugodtan ki lehet próbálni ezt a masszázst nem csak otthoni körülmények közt is.

Egy profi masszőz mintául szolgálhat a későbbi otthoni kísérletezésekhez is.

 A felsorolt tényezők tehát mindenképp legyenek adottak, különben nem sok jóra számíthatunk:

  • technika
  • nyugodt környezet
  • intimitás

 Mint már említettem, ne vegye el a kedvét senkinek, ha nincs párkapcsolata épp. Akadnak nívósabb, erotikus masszázs szalonok, ahol bátran lehet kísérletezni.

A Massage House szeretettel és profizmussal fogadja a kísérletezős kedvű vendégeket. Csodaszép masszőzeink nagy rutinnal várják azokat a vendégeket is, akik még soha, semmilyen erotikus masszázst nem próbáltak.

Nálunk minden körülmény adott, már csak a Te kellesz!